Open auditie op 18 juli!

Het wedstrijdteam Alternate Perception heeft afgelopen (school)jaar meegedaan aan de landelijke danscompetitie “Shellwedance event”, waar zij steeds in de prijzen zijn gevallen. Ook hebben zij een finaleplek behaald! 

Om dit team te versterken en een tweede (jonger) team te starten, zijn wij op zoek naar enthousiaste meiden en jongens. Dus…  is dansen jouw passie en ben je bereid om alles in het werk te stellen om samen met je team een spetterende performance neer te zetten? DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!!! Meld je dan gauw aan voor een van onze audities op 18 juli aanstaande in de Lindenhoeve in Oud-Beijerland. 

17.00 tot 18.00 uur - auditie junioren ca. 10 tot 14 jaar 

18.00 tot 19.00 uur - auditie 14+ 

Tijdens de auditie word je door Ingeborg van Weissenbruch een (streetdance)choreografie aangeleerd die daarna in kleine groepen zal worden gedanst. Hierbij zal er worden gekeken naar dansvaardigheid, uitstraling en inzet. 

Aanmelden kan door een mail met motivatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

De Lindenhoeve
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map