Corona update

4 april 2020

Zoals het er nu naar uit ziet gaat het nog aardig wat weken duren voordat we de danslessen op locatie weer mogen hervatten. Het is nog niet duidelijk wanneer dit zal zijn. Na de meivakantie? Na 1 juni? Het is allemaal nog erg onzeker.

Ondanks dat de sluiting echt noodzakelijk is, om ons met z'n allen door deze bizarre periode heen te worstelen en gezond te blijven, missen wij onze leerlingen en het lesgeven enorm.

 In week 1 en 2 hebben wij, Ingeborg en Desiree, filmpjes voor onze leerlingen opgenomen en verstuurd in de WhatsApp groepen. Deze werden gelukkig heel positief ontvangen en de vele filmpjes die we terugkregen deden ons goed. Toch missen wij het contact wat wij normaal met de leerlingen hebben: elkaar zien, een grapje hier en daar, actie/reactie, corrigeren, het SAMEN dansen en er een gezellige maar ook leerzame les van maken.

 Afgelopen donderdag besloot Ingeborg via ZOOM les te geven aan één van de groepen. Dit is zowel Ingeborg als de leerlingen erg goed bevallen. Komende week willen wij een rooster maken en dit ook oppakken met de andere groepen. Op deze manier kunnen wij voorlopig de lessen voortzetten, elkaar zien en samen dansen, ook al zijn we niet in dezelfde ruimte. Natuurlijk hopen wij dat dit alle leerlingen goed zal doen. En papa's, mama's en overige gezinsleden zijn natuurlijk vrij om de les ook mee te doen! Zo maken we er ondanks deze gekke tijd toch eens per week een feestje van!

 Wij houden jullie op de hoogte!

 Stay safe. stay healthy!

Ingeborg & Desiree

 

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

Dansschool Dancingwise bij 'De Lindenhoeve'
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map