We mogen weer (buiten) dansen!

11 mei 2020

De eerste twee weken, in deze gekke Corona periode, stuurden de juffen filmpjes en vanaf de 3e week konden we "samen" dansen via Zoom. Na het lange wachten was het vorige week dan eindelijk zover! We mochten weer echt met elkaar dansen, maar dan wel buiten. De eerste week buiten lessen zit er inmiddels op en wat was het fijn om weer samen te komen en te dansen onder een strakke blauwe lucht en een stralend zonnetje!

Vantevoren zijn de juffen op de locatie met krijt aan de slag gegaan. Ze hebben mooie grote vlakken met een X erin afgetekend op de grond, zodat iedereen een eigen ruime dansplek heeft. Na de regels te hebben uitgelegd, mochten de leerlingen een plekje uitzoeken en konden we beginnen met de lessen zoals we die gewend zijn, maar bij de kinderen boven 12 jaar wel op een minimale afstand van 1,5 meter van elkaar. Zweten, lachen en dansen!!

En wat zijn we trots op onze meiden! Het was even wennen, dansen zonder spiegels en op een andere ondergrond, maar wat kenden de meiden de choreografieën nog goed! (Zélfs de dansjes die ze zichzelf hebben aangeleerd van de video's!)

Voorlopig zetten we de buiten lessen nog even voort en vullen we deze komende week aan met de les voor de volwassen dames, want ook zij mogen vanaf deze week weer (buiten) dansen op 1,5 meter afstand van elkaar. Ondanks dat we superblij zijn dat we in deze aangepaste vorm weer hebben mogen starten, hopen we toch dat we gauw onze vertrouwde zaal weer in kunnen en dat we langzamerhand weer volgens de oude normen met elkaar mogen dansen. 

Maar bovenal... stay safe. stay healthy!

Ingeborg & Desiree

 

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

Dansschool Dancingwise bij 'De Lindenhoeve'
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map