DancingWise gaat uitbreiden!

Met ingang van september komen er op woensdag nieuwe danslessen bij onze dansschool in Oud-Beijerland!

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen perfect kennismaken met dans tijdens onze kidsdanceles. Tijdens deze lessen staan plezier en vrij bewegen voorop, maar wordt er eveneens op een speelse wijze een begin gemaakt met het aanleren van de basistechniek, die wordt gebruikt in alle danslessen, zoals lichaamshouding en muzikaliteit. We zullen ook beginnen met het aanleren van makkelijke choreografieën op bekende, populaire muziek die aansluit bij de leeftijd van de leerlingen zoals Kinderen voor Kinderen en het Junior Songfestival. Last but not least worden er al dansend stiekem vorderingen gemaakt op het gebied van sociale vaardigheden, rekenen, taal, creativiteit en uiting van emoties.

Kinderen kunnen nu ook vanaf ca. 6 jaar starten met streetdancelessen. Tijdens deze lessen wordt de basis gelegd voor het aanleren van stoere danspassen gebaseerd op de bewegingen uit videoclips. Na een goede warming-up gaan we aan de slag met een  choreografie. Er zal gedanst worden op populaire en herkenbare muziek die aansluit op de leeftijd van de leerlingen. Er is hierbij veel aandacht voor techniek, expressie en zelfvertrouwen. 

Ook gaan wij een tweede selectiegroep starten voor kinderen van ca. 10 tot 14 jaar, waarmee we gaan deelnemen aan (nationale) danswedstrijden. Onze selectiegroep Alternate Perception (14+) heeft dit jaar hiermee meerdere prijzen behaald en wij zijn ervan overtuigd dat er veel meer jonge talenten zijn, met passie voor dans, die kunnen schitteren op diverse wedstrijden en optredens. Voor de selectiegroepen dient er vooraf auditie te worden gedaan.

 

 

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

Dansschool Dancingwise bij 'De Lindenhoeve'
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map