• dansen
  • dansen2

DancingWise

ingeborg2Eigenaresse Ingeborg van Weissenbruch is afgestudeerd aan Codarts (Rotterdamse Dansacademie), uitvoerend moderne dans, Bachelor of Dance in 2006. Inmiddels is zij sinds 2002 werkzaam als danseres, dansdocente, coach en choreograaf 
(bij o.a. Codarts, Havo/VWO voor Muziek en Dans, Albeda Dans College, Noes Fiolet Studio's en Dansatelier Den Haag). Dit doet zij op verschillende niveaus en in verschillende dansstijlen; van mensen die één uur in de week recreatief dansen tot leerlingen die voorbereid willen worden op het dansvakonderwijs, semi-professionals en (aankomende) professionals.

Sinds 2004 is zij actief als dansdocente in De Lindenhoeve in Oud-Beijerland. Voorheen via de Stichting Welzijn Hoeksche Waard, maar per 1 januari 2016 is Ingeborg zelfstandig verder gegaan onder de naam DancingWise! In haar lessen vindt ze het belangrijk dat je FUN hebt. Ingeborg daagt je uit het beste uit jezelf te halen en, met de woorden "Het komt altijd allemaal goed!”, vooral in jezelf te geloven!

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

De Lindenhoeve
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map