• dansen
  • dansen2

Over ons

ingeborg2Eigenaresse Ingeborg van Weissenbruch is afgestudeerd aan Codarts (Rotterdamse Dansacademie), uitvoerend moderne dans, Bachelor of Dance in 2006. Inmiddels is zij sinds 2002 werkzaam als danseres, dansdocente, coach en choreograaf 
(bij o.a. Codarts, Havo/VWO voor Muziek en Dans, Albeda Dans College, Noes Fiolet Studio's en Dansatelier Den Haag). Dit doet zij op verschillende niveaus en in verschillende dansstijlen; van mensen die één uur in de week recreatief dansen tot leerlingen die voorbereid willen worden op het dansvakonderwijs, semi-professionals en (aankomende) professionals.

Sinds 2004 is zij actief als dansdocente in De Lindenhoeve in Oud-Beijerland. Voorheen via de Stichting Welzijn Hoeksche Waard, maar per 1 januari 2016 is Ingeborg zelfstandig verder gegaan onder de naam DancingWise! In haar lessen vindt ze het belangrijk dat je FUN hebt. Ingeborg daagt je uit het beste uit jezelf te halen en, met de woorden "Het komt altijd allemaal goed!”, vooral in jezelf te geloven!

 

 Desiree Lips volgt sinds 2010 danslessen bij Ingeborg, maar danst al sinds haar jeugd. Toen Stichting Welzijn Hoeksche Waard stopte met het aanbieden van danslessen heeft zij Ingeborg geholpen met het opzetten van de dansschool DancingWise. Sindsdien helpt ze met de organisatie en administratie van de dansschool en met het begeleiden van de dansers. Met haar enorme passie voor dans is zij enkele jaren geleden zelf begonnen met het maken van choreografieën en is zij incidenteel danslessen gaan overnemen van Ingeborg. Omdat zij zoveel plezier beleeft aan dansen en het aan het overbrengen van haar passie, heeft zij dit officieel gemaakt door het certificaat Docent Kidsdance te behalen. Inmiddels geeft ze met regelmaat dansworkshops en zal zij vanaf september 2019 wekelijks lessen gaan geven aan kinderen vanaf 4 jaar. Ze vindt het geweldig om kinderen plezier te laten beleven aan dans en de kinderen die meer willen en kunnen, door een goede basis te leggen, klaar te stomen voor het serieuzere werk in de lessen bij Ingeborg. Haar 3 dochters heeft ze van jongs af aan al kunnen besmetten met het dansvirus. Zij dansen alledrie met veel plezier en succes in de (selectie)dansgroepen van DancingWise. 

 

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

Dansschool Dancingwise bij 'De Lindenhoeve'
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map