Opnames videoclip

Wat een prachtige en geslaagde dag was het gisteren! 

Omdat in deze roerige tijden een eindvoorstelling uiteindelijk niet mogelijk bleek, hebben we ervoor gekozen om dit dansseizoen op een andere onvergetelijke wijze af te sluiten, namelijk door het maken van een videoclip waarin alle dansgroepen zullen laten zien wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. 

Gisteren was het dan eindelijk zover! Om 8.45 uur stonden wij, Ingeborg, Desiree en Spencer, met een halve volksverhuizing aan spullen, zoals camera’s, muziekboxen, kleding en andere attributen, op de skatebaan klaar om de eerste kinderen te verwelkomen. 

De allerkleinsten van Kidsdance mochten het spits afbijten. Wat vonden ze het spannend!! Met een heuse drone die boven hun hoofd zweefde, dansten ze als eerste samen de Hokey Cokey. Ze zagen er zo schattig uit! 

Daarna volgde de groep 6+ en vervolgens 8+. Voor de meeste meiden was het de allereerste keer dat ze moesten optreden, maar dat was niet te merken. Stuk voor stuk hebben ze zich de afgelopen weken helemaal suf geoefend op de choreo’s en de bijbehorende formaties. Het opnemen ging dan ook hartstikke vlot, waardoor we prima op schema konden blijven. 

Toen was het tijd voor een pauze, zodat we even op adem konden komen. We besloten dat we niet zouden wisselen van locatie omdat het op deze plek prima beviel en we ons er inmiddels aardig thuis begonnen te voelen 😉. Bovendien was het handig dat er een paar welwillende figuranten op de skatebaan rondhingen. 

Na de pauze was niveau 2 van 12-14 jaar aan de beurt. Het filmen van deze meiden was een fluitje van een cent. Veel van deze meiden dansen al jaren bij DancingWise, wat goed te merken was. Misschien doordat het zo ontzettend vlot ging, zijn we helaas vergeten een foto te maken van deze groep. Dat moeten we nog even goedmaken de komende week. 😉

De groepen die daarna volgden waren niveau 3 van 10-14 jaar, die al best ervaren zijn, en de vaste kliek volwassen dames, die onderling altijd zoveel lol hebben! Hierna hebben we ons “diner” (ahum) maar gewoon op locatie genuttigd. Als laatste sloten we heel vlot af met de groep “Teens” en de wedstrijdgroep “Alternate Perception”. Rond 19.30 uur zat het erop en konden we, moe maar voldaan, gaan inpakken.

Aanstaande woensdag en donderdag volgen de shoots nog voor de groepen Alternate Impression en de meiden van niveau 2 van 10-12 jaar. 

We willen alle dansers bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Wij zijn ontzettend trots op jullie!!

Ingeborg en Desiree

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
Desiree Lips
06 21 95 26 50
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

Dansschool Dancingwise bij 'De Lindenhoeve'
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map