• dansen
  • dansen2
  • Ingeborg van Weissenbruch
  • Ingeborg van Weissenbruch

    is afgestudeerd aan Codarts (Rotterdamse Dansacademie), uitvoerend moderne dans, Bachelor of Dance in 2006.
    Inmiddels is zij sinds 2002 werkzaam als danseres, dansdocente, coach en choreograaf 
(bij o.a. Codarts, Havo/VWO voor Muziek en Dans, Albeda Dans College en Noes Fiolet Studio's). Dit doet zij op verschillende niveaus en in verschillende dansstijlen; van mensen die één uur in de week recreatief dansen tot leerlingen die voorbereid willen worden op het dansvakonderwijs, semi-professionals en (aankomende) professionals.

Recensies

Marina

Ik mag mij denk ik gelukkig prijzen dat ik als "oudste" cursist al meer dan tien jaar bij Ingeborg mag dansen, en hoop het nog jaren lang te kunnen blijven doen... Dat ene uurtje in de week op de donderdagavond is een motivatie, energiebom, en ontspanning voor onze groep. Hoe moe ik er ook heen ga van de wekelijkse werkzaamheden , ik kom altijd ontspannen en vrolijk weer thuis...

Desiree

Mijn drie dochters en ik dansen al vele jaren met ontzettend veel plezier bij Ingeborg. Ze leert ons choreografieën aan waarvan we nooit hadden gedacht ze ooit te kunnen. Met haar eeuwige geduld, vertrouwen en motto "komt goed" haalt ze het beste in iedereen naar boven en verliest ze de persoonlijkheid van iedere leerling nooit uit het oog. Gewoon lekker jezelf zijn en genieten van de superleuke lessen van een professionele, zeer veelzijdige en gepassioneerde danseres/dansdocente in ons eigen dorp! Het is echt ons wekelijkse moment van opladen!

Marianne

Ik dans elke week met veel plezier bij DancingWise. Je leert er leuke choreografieën waarvan je eerst denkt, dat kan ik niet. En voor je het weet dans je ze. Tijdens de lessen hebben we veel lol, we werken aan onze dansmoves en onze conditie. Want ook daar wordt aan gewerkt! Ik kijk elke week weer uit naar de les!

Sylvia

12 jaar geleden, ik weet het nog heel goed, dat Ingeborg voor 't eerst kwam lesgeven. "Yes" zij is geweldig. De docente die ik zocht. Eindelijk iemand die de muziek, vibes, sfeer, moves overbrengt van de dans cultuur. "Ik hou er van". Iedere week kom ik los van m'n dagelijkse bezigheden om helemaal op te gaan in de dans en muziek. Zelfs in een heftige moeilijke tijd was dansen mijn lichtpuntje en ieder jaar sta ik volop te genieten van alle andere groepen, die vol overgave dansen. Vanaf begin af aan is er een klik en heel trots ben ik op Ingeborg! Kom je ook bij ons dansen?

Bianca

Ik kan iedereen DancingWise aanraden. Ingeborg is een professionele danseres vindt ik en krijgt het altijd voor elkaar om ons verschillenden choreo's te leren op leuke muziek en kunnen daar overal mee optreden als het moet. Super ontspanning voor mij. Ik heb spijt dat ik het niet eerder ontdekt heb want dan had ik jaaaren geleden al begonnen.

Sandra

Mijn dochter is 8 en gaat iedere week met veel plezier! Gewoon ECHT een uur dansen op hippe nummers ipv spelletjes doen wat je vaak ziet bij ballet/ danscursussen. Hartstikke leuk bij DancING Wise

Corine

Dansen voor jong en oud. Heerlijk!!!!!!

Megan

Ik zit nu al lang op dansen bij Ingeborg samen met mijn 2 zusjes en moeder. Ik vind het altijd super leuk en het is ook nog eens heel gezellig. Ik kan al mijn energie erin kwijt. Ik kijk ook altijd uit naar het optreden, we trainen er hard voor en hebben super leuke dansen. Dansen is ons leven!

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
Desiree Lips
06 21 95 26 50
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

Dansschool Dancingwise bij 'De Lindenhoeve'
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map