Skip to main content

Recensies

Merel

Gezellige sfeer, iedereen is welkom. Ik vind het oprecht jammer dat ik hier pas zo laat ben begonnen, maar weet inmiddels wel dat je nooit te oud bent om te dansen.

Margot

Leuke groep, leuke lessen!

Linsey

Naast mijn oudste dochter is nu ook mijn jongste dochter gaan dansen! Ze gaan er met veel plezier heen en komen enthousiast thuis en laten zien wat ze geleerd hebben. Complimenten voor de dansjuffen!

Marianne

Ik dans elke week met veel plezier bij DancingWise. Je leert er leuke choreografieën waarvan je eerst denkt, dat kan ik niet. En voor je het weet dans je ze. Tijdens de lessen hebben we veel lol, we werken aan onze dansmoves en onze conditie. Want ook daar wordt aan gewerkt! Ik kijk elke week weer uit naar de les!

Marina

Ik mag mij denk ik gelukkig prijzen dat ik als "oudste" cursist al meer dan tien jaar bij Ingeborg mag dansen, en hoop het nog jaren lang te kunnen blijven doen... Dat ene uurtje in de week op de donderdagavond is een motivatie, energiebom, en ontspanning voor onze groep. Hoe moe ik er ook heen ga van de wekelijkse werkzaamheden , ik kom altijd ontspannen en vrolijk weer thuis... Ook Desiree is zeer bedreven. Zij valt vaak in (zelfs in de vakanties) bij onze groep en niks is haar te veel. We zijn allemaal heerlijk onszelf... gewoon omdat het bij DancingWis kan!

Sylvia

12 jaar geleden, ik weet het nog heel goed, dat Ingeborg voor 't eerst kwam lesgeven. "Yes" zij is geweldig. De docente die ik zocht. Eindelijk iemand die de muziek, vibes, sfeer, moves overbrengt van de dans cultuur. "Ik hou er van". Iedere week kom ik los van m'n dagelijkse bezigheden om helemaal op te gaan in de dans en muziek. Zelfs in een heftige moeilijke tijd was dansen mijn lichtpuntje en ieder jaar sta ik volop te genieten van alle andere groepen, die vol overgave dansen. Vanaf begin af aan is er een klik en heel trots ben ik op Ingeborg! Kom je ook bij ons dansen?

Bianca

Ik kan iedereen DancingWise aanraden. Ingeborg is een professionele danseres vindt ik en krijgt het altijd voor elkaar om ons verschillenden choreo's te leren op leuke muziek en kunnen daar overal mee optreden als het moet. Super ontspanning voor mij. Ik heb spijt dat ik het niet eerder ontdekt heb want dan had ik jaaaren geleden al begonnen.

Sandra

Mijn dochter is 8 en gaat iedere week met veel plezier! Gewoon ECHT een uur dansen op hippe nummers ipv spelletjes doen wat je vaak ziet bij ballet/ danscursussen. Hartstikke leuk bij DancING Wise

Corine

Dansen voor jong en oud. Heerlijk!!!!!!

Megan

Ik zit nu al lang op dansen bij Ingeborg samen met mijn 2 zusjes en moeder. Ik vind het altijd super leuk en het is ook nog eens heel gezellig. Ik kan al mijn energie erin kwijt. Ik kijk ook altijd uit naar het optreden, we trainen er hard voor en hebben super leuke dansen. Dansen is ons leven!