• dansen
  • dansen2

Ons aanbod

Kidsdance (vanaf ca. 4 jaar)

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen perfect kennismaken met dans tijdens onze kidsdanceles.
Tijdens deze lessen staan plezier en vrij bewegen voorop, maar wordt er eveneens op een speelse wijze een begin gemaakt met het aanleren van de basistechniek, die wordt gebruikt in alle danslessen, zoals lichaamshouding en muzikaliteit. We zullen ook beginnen met het aanleren van makkelijke choreografieën op bekende, populaire muziek die aansluit bij de leeftijd van de leerlingen zoals Kinderen voor Kinderen en het Junior Songfestival. Last but not least worden er al dansend stiekem vorderingen gemaakt op het gebied van onder andere rekenen, taal, creativiteit en uiting van emoties.

Streetdance niveau 1 (vanaf ca. 6 jaar)

Tijdens deze lessen wordt de basis gelegd voor het aanleren van stoere danspassen gebaseerd op de bewegingen uit videoclips. Na een goede warming-up gaan we aan de slag met een choreografie. Er zal gedanst worden op populaire en herkenbare muziek die aansluit op de leeftijd van de leerlingen. Er is hierbij veel aandacht voor techniek, expressie en zelfvertrouwen.

Streetdance niveau 2 (vanaf ca. 10 jaar)

Voor kinderen die motorisch klaar zijn voor het serieuzere werk, wordt in de warming-up ook aandacht besteed aan conditie, kracht en lenigheid om de iets moeilijkere choreografieën uit te kunnen voeren. Er wordt hierbij ook nog meer aandacht besteed aan techniek en expressie.

Streetdance niveau 3 (vanaf ca. 10 jaar)

Als aanvulling op bovengenoemde uitleg van niveau 2 krijgen kinderen met bovengemiddeld talent voor dans hier alle uitdaging. Er wordt harder getraind en choreografieën worden in een korter tijdsbestek aangeleerd. Het is een goede voorbereiding of extra training voor (een extra stap naar) het selectie-/wedstrijdteam.

Streetdance teens (vanaf ca. 14 jaar / V.O. klas 3)

Deze lessen zijn toegankelijk voor tieners op alle niveaus. Naast uitdagende choreografieën wordt er aandacht besteed aan conditie en kracht. Voor leerlingen van de selectiegroep 14+ is dit tevens een extra trainingsuur. De muziek en choreografieën sluiten ook in deze les goed aan op de leeftijd en interesse van de leerlingen.

Streetdance volwassenen (18+)

Een echte funles voor volwassenen op alle niveaus die van dansen houden. Je leert de leukste en coolste moves op dansgebied. Tijdens de les werk je aan een leuke choreografie, worden de buikspieren getraind en verbeter je ook nog eens je conditie. Je kunt je ‘oude’ hobby weer oppakken of juist beginnen met een super leuke uitdaging. Denk jij dat je te oud bent voor deze les? Welnee, ons oudste lid is 55+. De gemiddelde leeftijd loopt uiteen van 20 tot 50 jaar.

Selectie-/wedstrijdteams (vanaf ca. 10 jaar)

Een geweldige uitdaging en ervaring voor jong getalenteerde dansers die niets anders willen dan dansen! Wij hebben een junioren en een teens selectie-/wedstrijdteam die regelmatig spetterende optredens en wedstrijden dansen. De dansers hiervoor worden uitgekozen door middel van een (jaarlijkse) auditie. Tijdens deze audities wordt gekeken naar dansvaardigheid, uitstraling en inzet. Tijdens de trainingen ligt de lat dan ook een stuk hoger dan bij de reguliere lessen. Er wordt een volledige commitment, motivatie en verantwoordelijkheid verwacht, wat onder andere inhoudt dat er in principe geen lessen, optredens of wedstrijden mogen worden gemist.


NB: de genoemde leeftijden zijn richtlijnen. Het niveau van de leerling bepaalt uiteindelijk in welke groep hij of zij wordt ingedeeld.

Wil je jezelf of jouw kind aanmelden voor een gratis proefles? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
Desiree Lips
06 21 95 26 50
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

Dansschool Dancingwise bij 'De Lindenhoeve'
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map