Workshops

Wij verzorgen dansworkshops voor elke gelegenheid. Denk aan kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, openingsdansen, voor scholen etc. De workshops kunnen naar wens worden ingevuld. Wilt u een bepaalde dansstijl, muziek of thema? Eigenlijk is alles mogelijk!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Kinderfeestjes

Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje en houdt uw kind van dansen? Wat dacht je van een dansfeest! Hoe tof is het als de jarige met vrienden en vriendinnen een dans aanleert en zij na afloop een showtje kunnen geven aan alle ouders? Een kinderfeestje kan gegeven worden in verschillende thema’s, stijlen of op een muzieknummer naar keuze. Een breakdance party, een K3 feestje, in Michel Jackson thema. Uw kind mag het zeggen!

De kinderfeestjes worden gehouden in onze eigen dansschool. Tijdens het 2 uur durende dansfeest wordt niet alleen het dansoptreden voorbereid, maar worden er ook dansspelletjes gedaan die aansluiten op de leeftijd van de kinderen. Het uitpakken van de cadeautjes kan daarbij leuk worden verwerkt in een dansspel. In de pauze krijgen de kinderen een zakje chips en limonade.

De kosten voor dit dansfeest zijn € 100,00. Dit is voor maximaal 10 kinderen. Voor iedere extra deelnemer geldt een toeslag van € 7,50 per kind.

Heeft u andere wensen bijv. qua locatie, tijdsduur, taart, lunch etc. informeer dan even naar de (extra) kosten hiervoor.

Contact

Desiree Lips
06 21 95 26 50

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dancingwise.nl
KvK: 77609638

Locatie

Dansschool Dancingwise
Laurens Jzn Costerstraat 7, Oud-Beijerland