• dansen
  • dansen2

Over ons

ce1648b8 042d 4ada a8d7 bc734b5e0ecaEigenaresse Ingeborg van Weissenbruch is afgestudeerd aan Codarts (Rotterdamse Dansacademie), uitvoerend moderne dans, Bachelor of Dance in 2006. Inmiddels is zij sinds 2002 werkzaam als danseres, dansdocente, coach en choreograaf (voorheen bij o.a. Codarts, Havo/VWO voor Muziek en Dans, Noes Fiolet Studio's en Dansatelier Den Haag en momenteel naast DancingWise ook bij het Albeda Dans College). Dit doet zij op verschillende niveaus en in verschillende dansstijlen; van mensen die één uur in de week recreatief dansen tot leerlingen die voorbereid willen worden op het dansvakonderwijs, semi-professionals en (aankomende) professionals. Daarnaast is zij co-artistiek leider van het dansgezelschap Xclusiv Company te Rotterdam.

Sinds 2004 is Ingeborg actief als dansdocente in De Lindenhoeve in Oud-Beijerland. Voorheen via de Stichting Welzijn Hoeksche Waard, maar per 1 januari 2016 is Ingeborg zelfstandig verder gegaan onder de naam DancingWise! In haar lessen vindt ze het belangrijk dat je FUN hebt. Ingeborg daagt je uit het beste uit jezelf te halen en, met de woorden "Het komt altijd allemaal goed!”, vooral in jezelf te geloven!

 

Desiree Lips volgt sinds 2010 danslessen bij Ingeborg, maar danst al sinds haar jeugd. Toen Stichting Welzijn Hoeksche Waard stopte met het aanbieden van danslessen heeft zij Ingeborg geholpen met het opzetten van de dansschool DancingWise. Sindsdien helpt ze met de organisatie en administratie van de dansschool en met het begeleiden van de dansers. Met haar enorme passie voor dans is zij enkele jaren geleden zelf begonnen met het maken van choreografieën en is zij incidenteel danslessen gaan overnemen van Ingeborg. Omdat zij zoveel plezier beleeft aan dansen en het aan het overbrengen van haar passie, heeft zij dit in 2019 officieel gemaakt door het certificaat Docent Kidsdance te behalen. Naast het geven van dansworkshops, geeft zij sinds 2019 binnen DancingWise danslessen aan kinderen vanaf 4 jaar. Ze vindt het geweldig om kinderen plezier te laten beleven aan dans en de kinderen die meer willen en kunnen, door een goede basis te leggen, klaar te stomen voor het serieuzere werk in de lessen bij Ingeborg. Haar 3 dochters heeft ze van jongs af aan al kunnen besmetten met het dansvirus. Zij dansen alledrie met veel plezier en succes in de (selectie)dansgroepen van DancingWise. 

 

Contact

Ingeborg van Weissenbruch
06 810 720 93
Desiree Lips
06 21 95 26 50
dancingwise@gmail.com
www.dancingwise.nl
KvK: 61623679

Locatie

Dansschool Dancingwise bij 'De Lindenhoeve'
Steenenstraat 24
3262 JM Oud-Beijerland

Map