Skip to main content

Kinderfeestjes

Op zoek naar een origineel verjaardagsfeestje en houdt uw kind van dansen? Wat dacht je van een dansfeest! Hoe tof is het als de jarige met vrienden en vriendinnen een dans aanleert en zij na afloop een showtje kunnen geven aan alle ouders? Een kinderfeestje kan gegeven worden in verschillende thema’s, stijlen of op een muzieknummer naar keuze. Een breakdance party, een K3 feestje, in Michel Jackson thema. Uw kind mag het zeggen!

De kinderfeestjes worden gehouden in onze eigen dansschool. Tijdens het 2 uur durende dansfeest wordt niet alleen het dansoptreden voorbereid, maar worden er ook dansspelletjes gedaan die aansluiten op de leeftijd van de kinderen. Het uitpakken van de cadeautjes kan daarbij leuk worden verwerkt in een dansspel. In de pauze krijgen de kinderen een zakje chips en limonade.

De kosten voor dit dansfeest zijn € 120,00. Dit is voor maximaal 10 kinderen. Voor iedere extra deelnemer geldt een toeslag van € 7,50 per kind.

Ook is het mogelijk om het dansfeest met een extra uurtje tegen een meerprijs van € 25,00 uit te breiden. Er kan dan bij ons gegeten worden. U mag dit zelf verzorgen, maar onze buren van Funzone kunnen ook tegen een voor ons speciaal tarief patatjes/snacks en/of tosti's bezorgen. Wij vertellen u hier graag meer over. 

Heeft u andere wensen bijv. qua locatie, tijdsduur, taart, lunch etc. informeer dan even naar de (extra) kosten hiervoor.